FYRE - Свобода или Смърт (prod. by Vitezz) (Official Video)

9 311 Показвания 942 хил.
Музика

Поръчай новия албум "Откровение" от линка тук:
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwWP_WszSlgO5xgw4rZdSyKXDY_5a8A_GPubbVARYMAV_hcA/viewform?fbclid=IwAR11FNrHsmYy_iS5JrX4c017m9P1ixWX9SRPU12Q30CJMLxkvqOIVYITjyg
Официален видеоклип към песента - "Свобода или Смърт".
Текст: FYRE
Бийт,микс,мастер, видео: Александър Александров - Vitezz / 02 Studio Sofia

FYRE във Facebook: fyre02?fref=ts
FYRE в Instagram: fyresofia
Vitezz в Instagram: vitezz_bg
Vitezz във Facebook: vetzzbg/?fre...
02 Studio Sofia: 02studiosof...
02 WEAR във Facebook - 02wear/
Ако видеото ви е харесало ударете един палец нагоре, споделете го с вашите приятели и коментирайте.

Коментари

 1. FyreHateCity
  FyreHateCity
  преди година

  АЙДЕ, TEAM 02! Коментирайте, споделяйте, качвайте сторита, нека повече хора чуят посланието! Може да поръчате новия албум от линка в описанието!

  1. И още нещо
   И още нещо
   преди 6 месеца

   Оги брат,правилно го каза промяната трябва да започне от нас самите.Скандираха оставка на протестите ,а не промяна.Искаме мутрите долу ама като искаме оставка на едните мутри ще дойдат вторите. Без повече да ни клатят казвам аз.Наближава сетния час,в който ще изчезне мутринската власт.Гладни като вълци,пък приличат на прасета.Не ги вълнува народа,а пачки и мезета.

  2. Ryan Ipad
   Ryan Ipad
   преди 10 месеца

   FyreHateCity what is the lyrics

  3. nedelcho karagochev
   nedelcho karagochev
   преди 11 месеца

   Голям си брато 👊👊👊

  4. A.R.S
   A.R.S
   преди година

   Браво Фире! Това е сетуацията в Майка България. Нека с Божията помощ да се оправим.

  5. Наско BG
   Наско BG
   преди година

   Aide be bratle

 2. Petar Draganchev
  Petar Draganchev
  преди 2 дни

  Браво!

 3. Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  преди 16 дни

  917 000 gledaniq, 17 000 sa ot men

 4. Денис Сабриев
  Денис Сабриев
  преди 20 дни

  Nqmash nito edna slaba pesen EVALA NAISTINA!❤❤🌍🥺

 5. todor todorov
  todor todorov
  преди 26 дни

  Голяммммммммммммм еййй

 6. тошка Атанасова
  тошка Атанасова
  преди 28 дни

  💙💙🤛🤝👊🏻👊🏽💙💙

 7. Nikola Richev
  Nikola Richev
  преди 28 дни

  Айде деее пишете и харесвайте!!! Пича е от най-най в тоя стил и в тая държава...няма как да се обърка👌🤟✌ Нямаш нужда от мойте пожелания ама само на пред и вяра!!!

  1. Nikola Richev
   Nikola Richev
   преди 28 дни

   Поздрави от дрисльо набор 82 ;) Пловдив

 8. Vladi A
  Vladi A
  преди месец

  He did it

 9. Bustar boss
  Bustar boss
  преди месец

  Ycc Sofia 02💀💙

 10. Victoriya V.
  Victoriya V.
  преди 2 месеца

  Текст : Припев: Какво е свободата брат щом си без пари? Какво ли е живота щом живееш без мечти? Какво са маските когато не сме себе си? Какво са раните ако нямаше белези? Въпросите се трупат, трупат се и дните Търсим себе си, но не намираме и скитаме Чудим се кои сме и с нас какво се случи Дразним се когато някой вместо нас сполучи Омразата зараза е за жалост и основа на нащо' общество което има цен основа Да цъка казина, лотария и тем подобни, докат говори си с деца по Skype и тем подобни Пуста чужбина, все чужбината ни е виновна Пусти управници чумата да ги тръшне от мах Пусти престъпници, пусти ушеви дебели, пусти села заради чужбината са опустели Прости народ пропит с омраза, завист, лакомия Как все не гледаш в своята, бъркаш в чуждата чиния Как все от твоя залък незадоволен си Домът ти крепост е прозорците с кепенци Виж ги на Запад бе, виж ги гадни богаташи Как си живеят тия всичките ли са апаши Как са им чисти улиците и градините Защо в магазина те ни карат дините Виж ги на Изток бе мръсни гадни комунисти, те са виновни днес че в тоя театър сме артисти Те са виновни, те Съсипаха държавата, те докараха на власт даже управата Виж ги тия бабички и дядовци досадни По цял ден возят се в трамваите и все са гладни Все не им стигат пенсиите, все лекарства нямат, все недоволни квото и да правим те остават Изрича политик докат' преглъща залък в ресторант с вид на дворец и не по-малък Оставя той бакшиш трицифрен да е поне и вика си на ум "Прости народ неблагодарни свине" И да ви кажа правичката хич не се е сбъркал Свине си станахме, доволни в нашта' кална пъкал Мразим се друг други Обичаме грешните В църкви молим се с надежди гаснат свещите Нова зора на хоризонта спектър озърява Нова надежда за човека който сутрин става Надежда за жалост убита със закуската Докато новините кат билетчето изтръскаха Нов ден без джакпот остана с пепел по ръцете Нов ден без повишение в службата в доходите Шефа виновен е Мръсен стиснат богаташ Виж го с цял автосалон Аз дори нямам гараж Все друг виновен е, но никога не сме самите, все друг отговорен е, по-лесно минават дните Все друг ще ни оправи и се ни оправят С психология на курви все ще ни задавят И чакай си промяна, българино клети В камина на надежда напълни пелети Надявай се докрай, но нищо не прави, помни не си виновен ти горд си покажи... Припев:(2х) Какво е свободата брат щом си без пари? Какво ли е живота щом живееш без мечти? Какво са маските когато не сме себе си? Какво са раните ако нямаше белези?

 11. Mihail Dobrev
  Mihail Dobrev
  преди 2 месеца

  underrated трак....

 12. Сухиндол ИНФО
  Сухиндол ИНФО
  преди 2 месеца

  УНИКАЛЕН СИ! ИМА ЛИ НАЧИН ЗА КОНТАКТ С ТЕБ?

 13. Виктор Апостолов
  Виктор Апостолов
  преди 2 месеца

  Припев: Какво е свободата брат щом си без пари? Какво ли е живота щом живееш без мечти? Какво са маските когато не сме себе си? Какво са раните ако нямаше белези? Въпросите се трупат, трупат се и дните Търсим себе си, но не намираме и скитаме Чудим се кои сме и с нас какво се случи Дразним се когато някой вместо нас сполучи Омразата зараза е за жалост и основа на нащо' общество което има цен основа Да цъка казина, лотария и тем подобни, докат говори си с деца по Skype и тем подобни Пуста чужбина, все чужбината ни е виновна Пусти управници чумата да ги тръшне от мах Пусти престъпници, пусти ушеви дебели, пусти села заради чужбината са опустели Прости народ пропит с омраза, завист, лакомия Как все не гледаш в своята, бъркаш в чуждата чиния Как все от твоя залък незадоволен си Домът ти крепост е прозорците с кепенци Виж ги на Запад бе, виж ги гадни богаташи Как си живеят тия всичките ли са апаши Как са им чисти улиците и градините Защо в магазина те ни карат дините Виж ги на Изток бе мръсни гадни комунисти, те са виновни днес че в тоя театър сме артисти Те са виновни, те Съсипаха държавата, те докараха на власт даже управата Виж ги тия бабички и дядовци досадни По цял ден возят се в трамваите и все са гладни Все не им стигат пенсиите, все лекарства нямат, все недоволни квото и да правим те остават Изрича политик докат' преглъща залък в ресторант с вид на дворец и не по-малък Оставя той бакшиш трицифрен да е поне и вика си на ум "Прости народ неблагодарни свине" И да ви кажа правичката хич не се е сбъркал Свине си станахме, доволни в нашта' кална пъкал Мразим се друг други Обичаме грешните В църкви молим се с надежди гаснат свещите Нова зора на хоризонта спектър озърява Нова надежда за човека който сутрин става Надежда за жалост убита със закуската Докато новините кат билетчето изтръскаха Нов ден без джакпот остана с пепел по ръцете Нов ден без повишение в службата в доходите Шефа виновен е Мръсен стиснат богаташ Виж го с цял автосалон Аз дори нямам гараж Все друг виновен е, но никога не сме самите, все друг отговорен е, по-лесно минават дните Все друг ще ни оправи и се ни оправят С психология на курви все ще ни задавят И чакай си промяна, българино клети В камина на надежда напълни пелети Надявай се докрай, но нищо не прави, помни не си виновен ти горд си покажи... Припев:(2х) Какво е свободата брат щом си без пари? Какво ли е живота щом живееш без мечти? Какво са маските когато не сме себе си? Какво са раните ако нямаше белези!?

 14. Светлана Мясникова
  Светлана Мясникова
  преди 2 месеца

  Да Fyre очинь атличный рэп ну мне нужна навю слушать и нитолька я есчо болгарские молитвы неучил это атличные идеи

 15. new reast
  new reast
  преди 2 месеца

  bulgaria serbia makedonija greece > same moto.freedom or death.we are all fucked....

 16. Dimitar Banchev
  Dimitar Banchev
  преди 2 месеца

  Голяма- 2020!!!

 17. Montes Irineos Alfredo Sebastian
  Montes Irineos Alfredo Sebastian
  преди 3 месеца

  Saludos de México, perrona tú música🇲🇽

 18. Иванна Димитрова
  Иванна Димитрова
  преди 3 месеца

  ОРИГИНАЛЕН ТЕКСТ Припев: Какво е свободата брат щом си без пари? Какво ли е живота щом живееш без мечти? Какво са маските когато не сме себе си? Какво са раните ако нямаше белези? Въпросите се трупат, трупат се и дните Търсим себе си, но не намираме и скитаме Чудим се кои сме и с нас какво се случи Дразним се когато някой вместо нас сполучи Омразата зараза е за жалост и основа на нащо' общество което има цен основа Да цъка казина, лотария и тем подобни, докат говори си с деца по Skype и тем подобни Пуста чужбина, все чужбината ни е виновна Пусти управници чумата да ги тръшне от мах Пусти престъпници, пусти ушеви дебели, пусти села заради чужбината са опустели Прости народ пропит с омраза, завист, лакомия Как все не гледаш в своята, бъркаш в чуждата чиния Как все от твоя залък незадоволен си Домът ти крепост е прозорците с кепенци Виж ги на Запад бе, виж ги гадни богаташи Как си живеят тия всичките ли са апаши Как са им чисти улиците и градините Защо в магазина те ни карат дините Виж ги на Изток бе мръсни гадни комунисти, те са виновни днес че в тоя театър сме артисти Те са виновни, те Съсипаха държавата, те докараха на власт даже управата Виж ги тия бабички и дядовци досадни По цял ден возят се в трамваите и все са гладни Все не им стигат пенсиите, все лекарства нямат, все недоволни квото и да правим те остават Изрича политик докат' преглъща залък в ресторант с вид на дворец и не по-малък Оставя той бакшиш трицифрен да е поне и вика си на ум "Прости народ неблагодарни свине" И да ви кажа правичката хич не се е сбъркал Свине си станахме, доволни в нашта' кална пъкал Мразим се друг други Обичаме грешните В църкви молим се с надежди гаснат свещите Нова зора на хоризонта спектър озърява Нова надежда за човека който сутрин става Надежда за жалост убита със закуската Докато новините кат билетчето изтръскаха Нов ден без джакпот остана с пепел по ръцете Нов ден без повишение в службата в доходите Шефа виновен е Мръсен стиснат богаташ Виж го с цял автосалон Аз дори нямам гараж Все друг виновен е, но никога не сме самите, все друг отговорен е, по-лесно минават дните Все друг ще ни оправи и се ни оправят С психология на курви все ще ни задавят И чакай си промяна, българино клети В камина на надежда напълни пелети Надявай се докрай, но нищо не прави, помни не си виновен ти горд си покажи... Припев:(2х) Какво е свободата брат щом си без пари? Какво ли е живота щом живееш без мечти? Какво са маските когато не сме себе си? Какво са раните ако нямаше белези?

 19. iliev_st
  iliev_st
  преди 3 месеца

  Огромен си 💙💙💙💙💙

 20. antoan iliev
  antoan iliev
  преди 3 месеца

  Само не пипай Библията! пей си но знай че Бог съсича всеки който му противоречи...

 21. Nikolay Shalamanov
  Nikolay Shalamanov
  преди 4 месеца

  Unikalna pesen evala brat

 22. White Knight
  White Knight
  преди 4 месеца

  Уникална лирика и душа в песента! ❤️

 23. John Wick
  John Wick
  преди 4 месеца

  Big up за Fyre и Vitez не спирайте с отличната работа Respect от Пловдив Team 02 не е лейбъл а начин на живот!!!

 24. David Dekens
  David Dekens
  преди 4 месеца

  Respect from France

 25. TOXIC_Alex
  TOXIC_Alex
  преди 4 месеца

  #team 02

 26. Belo Horizonte
  Belo Horizonte
  преди 4 месеца

  REPUBLIKA SRPSKA SRBIJA 💪☦️🇷🇸

 27. Machinegunkelly - Drakensang Online
  Machinegunkelly - Drakensang Online
  преди 5 месеца

  Sad reality...

 28. Александр Перлифонов
  Александр Перлифонов
  преди 5 месеца

  Respect from Russia

 29. Valio G.
  Valio G.
  преди 5 месеца

  Mlad patriot sano takaa pulna istina prevurnata v unikalna pesen🔥🔥🔥👊👊💪💪💪

 30. Shelby G
  Shelby G
  преди 5 месеца

  Голям си FYRE! Евала брато Свобода или Смърт!

 31. colorizou
  colorizou
  преди 5 месеца

  Има много истини в текста , включая , че БКП са докарали днешните управници . Но да наричаш бабите и дядовците досадници ... все едно ти нямаш баба или дядо , на който всичко му е наред и всичко му стига .

  1. Nikola Nochevski
   Nikola Nochevski
   преди 5 месеца

   Казва, че така мисли Политикът за пенсионерите - „Изрича Политик, докато преглъща залък в ресторант с вид на замък“!

 32. Tankata Andonov
  Tankata Andonov
  преди 5 месеца

  Hhgggggghggghhhhghggžg

 33. AnimeDemon
  AnimeDemon
  преди 6 месеца

  Има два вида богаташи,тези които споделят,и тези които все си нямат работа и се присмиват на тези които нямат!!>:(

 34. Божидар Мънков
  Божидар Мънков
  преди 6 месеца

  681k гледания!

 35. if4o6
  if4o6
  преди 6 месеца

  Респект! Много сила !

 36. Mercenaire Virtuel
  Mercenaire Virtuel
  преди 6 месеца

  I miss Bulgaria, peace & respect from France

 37. жорето_07_
  жорето_07_
  преди 6 месеца

  NAI DOBRITE EVALA

 38. Бате Коци
  Бате Коци
  преди 7 месеца

  България е Божия рай на планетата Земя. Бог изпитва само любимите си и той е с нас. Няма какво да ни спре, времето ще покаже! ☦☦☦

 39. Борислав Вуевич
  Борислав Вуевич
  преди 7 месеца

  Страхотно! Фен съм

 40. Rosen Todorov
  Rosen Todorov
  преди 7 месеца

  Ултрас ЦСКА. Респект

 41. Virtual Technologies
  Virtual Technologies
  преди 7 месеца

  fyreto garjoka i eccc stavat drugi nqq RESPECT!

 42. george
  george
  преди 7 месеца

  Братан, музиката ти е страхотна

 43. mtb biker
  mtb biker
  преди 7 месеца

  България над всичко долу хунта мунта

 44. Stanislav Minov
  Stanislav Minov
  преди 8 месеца

  Ще бъдеш ли на протеста,докажи текстовете ти ;) :)

 45. Aleksandar Skachkov
  Aleksandar Skachkov
  преди 8 месеца

  неКрасивата реалност с привкус на ирония - БГ.

 46. Nihat Mladenov
  Nihat Mladenov
  преди 8 месеца

  Unikalen kakto vinagi

 47. Adoblex1337
  Adoblex1337
  преди 8 месеца

  ****LYRICS IN ENGLISH**** INTRO 02 Studio, Sofia. 2019 Winter, 23 years old. Got some things in my head which I have to tell you. CHORUS 1 What is freedom brother, when you are without money What is life, when you're living without dreams What are masks, when we're not ourselves What are wounds, if there were no scars. VERSE The questions are piling up, days are pilling up as well We search for ourselves, but we dont find it and we wander We wonder who we are, and what happened to us We get irritated when someone else receives instead of us Hatred is an infection, and sadly it's a basis Of our community which has a valuable basis Of playing on casinos, lottary and so on While talking to children on skype and so on. Goddamn foreign countries, always foreign countries are to blame Goddamn leaders, plague take them down - a rest Goddamn criminals, goddamn fat pigs(police) Goddamn villages, empty cuz of foreign countries Goddamn nation, fullfilled with hatred, envy and greed How come you never look at yours and reach to someone else's plate How come you're always unsatisfied from your own bread Your house a fortress, windows with shutters Look at them on the west, look at them nasty richmen How are they living so, are they all apaches How are their streets and gardens clean, why do they deliver the watermelons in their shops. Look at them on the east, dirty nasty communists, its their fault we are the artists in this theatre. It's them to blame, ruined the country, they even brought the government to power. "Look at them annoying grandmas and grandads, all day in the trams and always hungry Pention's always not enough, always got no medicine, always ungrateful, whatever we do they stay" Says a politican, while swallowing their bite, in a restaurant looking like a castle, and not a tiny bit smaller He leaves a tip, it has to be at least three-digit one, and says to himself, goddamn nation, ungrateful swines And let me tell you truly, he's not mistaken it at all, we became swines satisfied in our muddy hell We hate eachother, we love the wrong ones, we pray in churches, hopes die with the candles New dawn on the horizon, spectrum illuminates New hope for the human that wakes up in the morning Hope unfortunatelly killed within the breakfast While listening to flowing news they scratch the scratchcard New day without a jackpot, left with ashes on your hands New day without a rise in the income office The boss is to blame, dirty tight richman Look at him with a whole car dealership, i've not even got a garage. It's always someone else's fault, but it's never ours. Someone else is always responsible, days go by easier Someone else is gonna fix us always, and they always "fix us" With a psychology of whores they're always gonna slow us down And just wait for change poor bulgarian you, fill a hopefull fireplace with pellets Always hope til the end, but never do anything Remember, its not your fault, show yourself proud. OUTRO I dont want you to understand me wrong. I'm not depressed, ungreatful or something like that. I love Bulgaria and I want us to move forward, but the change has to start from us, and not from someone else. CHORUS 2 What is freedom brother, when you are without money What is life, when you're living without dreams What are masks, when we're not ourselves What are wounds, if there were no scars (x2)

 48. Велика България
  Велика България
  преди 8 месеца

  Вижте моят канал важно е

 49. Kraso Hinchev
  Kraso Hinchev
  преди 8 месеца

  zdrave....bez....pari....jiva....bolest

 50. Vasil Ignatov
  Vasil Ignatov
  преди 8 месеца

  Трябва всички да станем по добри!!

 51. daniel k
  daniel k
  преди 8 месеца

  what is he singing about, translation? good music

 52. Davit Badalyan
  Davit Badalyan
  преди 8 месеца

  Евала !

 53. NNJX
  NNJX
  преди 8 месеца

  Тая песен има твърде много истина в нея, а толкова малко гледания...

 54. Ekaterina Hristova
  Ekaterina Hristova
  преди 8 месеца

  Супер смислена песен! Браво!

 55. Християн Коцев
  Християн Коцев
  преди 8 месеца

  Много силни думи...събрани на едно място ! ЕВАЛА ЗА ХОРА КАТО ТЕБ !

 56. Мистериозния Мистериозников
  Мистериозния Мистериозников
  преди 8 месеца

  След освобождението, България бе погребана от алчност и лакомия . А за това произведение , много добре .👍

 57. WHO AM I?
  WHO AM I?
  преди 8 месеца

  2020- какво са маските щом не сме себе си??

 58. Crypto Protect
  Crypto Protect
  преди 8 месеца

  Поздравления FYRE уникален както винаги.

 59. Iliyan Atanasov
  Iliyan Atanasov
  преди 8 месеца

  Браво бе. Много са малко смислените рап песни. Евалла.

 60. Martin Papazov
  Martin Papazov
  преди 8 месеца

  Отдавна не съм слушал толкова добри тежки лирики! Евала!

 61. M STO BEATS
  M STO BEATS
  преди 8 месеца

  браво! силно е, респект!

 62. am a shit on cs go
  am a shit on cs go
  преди 8 месеца

  Брат на тази песен имаш 555 555 гледания nice

 63. Radio - Active
  Radio - Active
  преди 9 месеца

  За съжаление в шибания капитализъм щастието наистина е зависимо от парите, а в шибаната България хората са бедни, а още по-зле е, че не са само със финансови, но и манталитетни проблеми. Никога не сме се събрали, разбрали, съгласили и усетили нещо заедно като народ имам предвид в наши дни. Яка песен, браво!

 64. Kraso Hinchev
  Kraso Hinchev
  преди 9 месеца

  BATE...S....TOIA....GLAS...I...FLOL....IMAM....IDEIA....ZA...KLIP....AKO...SE....SUGLASIH...DA...CHUESH....NE...ISKAM....ABSOLUTNO...NISHTO...NITO...DA...ME...PISHE...NIAKUDE....II...PARI......PROSTO...S....TOIA....GLAS....SHE...KURTI...KLIPA

 65. Maxime 3
  Maxime 3
  преди 9 месеца

  respect from Paris, you must contact Tovaritch a french rap artist to make a feat

 66. Stefan Danev
  Stefan Danev
  преди 9 месеца

  пълен паляк

 67. Ивайло Иванов
  Ивайло Иванов
  преди 9 месеца

  Браво Адмирации... Няма да те сравнявам, защото сте малко тези, които влагат истинска лирика и послание в рапът си...

 68. XtremeBG
  XtremeBG
  преди 10 месеца

  тва трябваше да ти е една от песните с най-много гледания .. за жалост не е .. но е може би най-стойностната..

 69. Hani Amdiev
  Hani Amdiev
  преди 10 месеца

  Много силни думи от много силен човек!!! 02👊👏

 70. Killuminati Razor
  Killuminati Razor
  преди 10 месеца

  Evala brat

 71. Alexander Valev
  Alexander Valev
  преди 10 месеца

  Да знаеш, че линкът в описанието не работи и не може да поръчаме албума, брааааааааат

 72. Лора Петкова
  Лора Петкова
  преди 10 месеца

  Вярвам в светлото бъдеще на България и много се радвам, че все повече млади хора се пробуждат! Чуват те, успех! Дерзай смело

 73. Ju Toa
  Ju Toa
  преди 10 месеца

  Знаеш ли думерице?? 🤣

 74. IVAN IVANOW
  IVAN IVANOW
  преди 10 месеца

  ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ БРАТЛЕ! ПРОКЛЕТИ ДА БЪДАТ ГАДНИТЕ КОМУНИСТИ,ЧЕ НИ ДОКАРАХА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА!

  1. SonixBG
   SonixBG
   преди 9 месеца

   Комунистите ?

 75. Калоян Димитров
  Калоян Димитров
  преди 10 месеца

  Свобода или Смъртъ! 🇧🇬💪☦❤

  1. SonixBG
   SonixBG
   преди 7 месеца

   @DaZe Bot не ме познаваш няма смисъл да ти обяснявам

  2. SonixBG
   SonixBG
   преди 9 месеца

   Слава на тия дето умряха за тая пуста България пълна с идиоти

  3. SonixBG
   SonixBG
   преди 9 месеца

   Всеки вика карай карай и накрая ....

  4. SonixBG
   SonixBG
   преди 9 месеца

   В днешно време май нито едно няма да е ама

 76. Георги Траянов
  Георги Траянов
  преди 10 месеца

  Най-добрия рапър в България! УС!

 77. nln GG
  nln GG
  преди 11 месеца

  100 % истински ( натурален ) РЕСПЕКТ .

 78. Jordan Grigoroff
  Jordan Grigoroff
  преди 11 месеца

  Текста е брутален!

 79. bizzness74100
  bizzness74100
  преди 11 месеца

  Une tuerie l instru et le flow au top 🙉 je l écoute en boucle

 80. ivaka DG
  ivaka DG
  преди 11 месеца

  В младост 3 фирето ❤️

 81. Scommessa Onesta
  Scommessa Onesta
  преди 11 месеца

  Wauuu! All support! Nashi liudi!

 82. Kалин Aтанасов
  Kалин Aтанасов
  преди 11 месеца

  Браво!!!

 83. Георги Димитров
  Георги Димитров
  преди 11 месеца

  Абе ей боклук как може да се ебаваш с такъв цитат.

 84. nedelcho karagochev
  nedelcho karagochev
  преди 11 месеца

  Евала братле, единствения БГ Рапар който слушам 👊👊👊всяка песен със смисъл 🇧🇬🇧🇬ГОЛЯМ продължавай само така, бъдещето е пред теб 👊👊👊

 85. Krum Petachki
  Krum Petachki
  преди 11 месеца

  Много точно!

 86. Daniel Shemev
  Daniel Shemev
  преди година

  БРАВО БРАТО!

 87. ivan vasilev 123
  ivan vasilev 123
  преди година

  SW 99☠️

 88. Никола Стойчев
  Никола Стойчев
  преди година

  Жалко че това е истината за някой от нас

 89. Thracian Princess
  Thracian Princess
  преди година

  Какво има да търсите себе си, момчета?!? Рецептата е ясна, една и съща от милиони години. Благодарение на нея сега всички ние съществуваме и България надживя всички народи-еднодневки - намирате си по едно добродетелно и... това е много важно - УМНО момиче, жените се и създавате семейство. Минимум 3 деца за да ни има и утре. Умно и интелигентно момиче за да възпита и отгледа децата ви в правилния дух. Всичко друго отминава за отрицателно време - ако е страст ще утихне, ако е хубост ще увехне, ако са пари ще се похарчат, ако са някакви други земни и незначителни емоции и моди - ще отминат. Затова внимавайте накъде насочвате личния си вектор! Вие сте началото, от вас зависи ъгъла под който ще го насочите. Едните вектори сочат към земния хоризонт, някои дори надолу, другите - към звездите в необятните небесни селения... Повярвайте ми, няма нужда да откривате топлата вода - вече е открита! И стига с този песимизъм и битовизъм, всичко ни е ОК - по-умни сме, по-красиви ако щете, по-древни и по-устойчиви. Живеем в Рая на Земята. Иска се просто да го оцените и се захванете с нещо тук, а не в чужди нам земи, робувайки на чужди нам народи. Напразно са живели, напразно са се борили, напразно са умирали и напразно са ни завещали безценните си гени, дедите ни - ако сега потомците им се отчайват, защото нямало пари... Като че ли, досега в пари сме плували... 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬 Да пребъде БългАРИЯ! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬 Не се гаси туй, що не гасне! * "Аз, Буки, Веди"... - това е ключът, който търси, ще намери...

 90. Vladislav Pulov
  Vladislav Pulov
  преди година

  Луд си и честен само ъппп !!! Освободении но към живота закачени и заринати в проблеми е жалката истина 😭

 91. Aleks Grigorov
  Aleks Grigorov
  преди година

  Team 02

 92. Nikolay Dimitrov
  Nikolay Dimitrov
  преди година

  играч! за пръв път те слушам, но това е рап а не на ицо мишкара ,дриско боро втори и т.н .. МАЧКАЙ

 93. Cris Angel Krumov
  Cris Angel Krumov
  преди година

  Браво момчета!!!Ядосаните ще променят България!!!

 94. LoacKer LoacKer
  LoacKer LoacKer
  преди година

  Това което пееш е много хубаво, дано не станеш същия 🤔 за който пееш хах

 95. Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
  Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
  преди година

  Respect+ From POLAND!!! SLAVIC BROTHERS!

  1. SonixBG
   SonixBG
   преди 9 месеца

   White brothers!

  2. SonixBG
   SonixBG
   преди 9 месеца

   ☦️Slavic brother !!!!

 96. GCG
  GCG
  преди година

  Bravo mom4e, natiskai. Iskam da napravim neshto zaedno

 97. Dimitar Peshev
  Dimitar Peshev
  преди година

  Браво момче !!!

 98. G. Mostinko
  G. Mostinko
  преди година

  Страхотна песен! Само напред и нагоре-радвам се, че има такива млади родолюбци сред нас! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

 99. ivanbg
  ivanbg
  преди година

  много як песен браво

 100. Lukasz Soltys
  Lukasz Soltys
  преди година

  Respect from Poland ! I visiting Sofia every year -Good City !